Ontdek de nano-wereld !

© MESA+/Eric Brinkhorst

Vind slimme ideeen voor product innovatie !

© MESA+/Eric Brinkhorst

Maak je de nieuwste technologies eigen !

© MESA+/Eric Brinkhorst

Leer nanotechnologie infrastructuur en werkomgevingen kennen !

© MESA+/Eric Brinkhorst

ENEX - Expert in Nanotechnology Exploitation

Het doel van het ENEX project is een geavanceerde trainingsmodule te ontwikkelen voor hoger opgeleiden en professionals in de industrie, onderzoeks- en dienstensector op het gebied van de nanotechnologie en innovatie management.

Dit project zal uiteindelijk leiden tot de realisering van een interdisciplinair open licentie e-learning cursus, waarin zowel technologie als management concepten in een nieuw kwalificatie-concept samen worden gebracht.

Het consortium bestaat uit 6 partners uit 5 verschillende Europese regio’s: Twente (NL), Toscane (IT), Lodz (PL), Boekarest (RO) en Noordrijn Westfalen (DE). Hieronder zijn er 3 universiteiten, 1 onderzoekscentrum, 1 regionaal ontwikkelingsagentschap en 1 consultancy bedrijf voor de private sector.

Het ENEX project wordt gefinancierd door de Europese Commissie als onderdeel van het ERASMUS+ programma. Het project is gestart op 1 september 2014 en heeft een looptijd van 3 jaar.

Bedrijfsenquete

Het curriculum van de ENEX cursus wordt ontworpen om concrete en specifieke behoeftes van bedrijven betreffende lacunes in kwalificaties op het gebied van nanotechnologie en/of innovatie management, te overbruggen. Daarnaast zal de cursus ook studenten in staat stellen om beter voorbereid de arbeidsmarkt in de industrie te betreden. Om de inhoud van het curriculum te bepalen, worden er door alle ENEX partners in hun regio’s bedrijfsenquetes en diepte-interviews gehouden > Vragenlijst

Visit the ENEX Online Company Survey in your language: